Dates Passed

Stappen naar vrijheid van verslaving

Bent u de baas over uw leven, of is iets anders de baas over u? Voelt u zich gevangen en lijkt het onmogelijk om te stoppen met roken, drugs, alcoholmisbruik, pornografie of eetverslaging - om maar een aantal verslavingen te noemen?

Deze ministry-cursus bied hoop en hulp aan iedereen die worstelt met welke verslaving dan ook. We gaan in op de kernoorzaken van verslaving. Hiermee afhandelen maakt overwinning over het gedrag mogelijk.

Voor velen is deze cursus het keerpunt geweest in het blijvend vrijkomen van verslaving-gedreven gedrag dat het leven beheerst en beperkt.

De richtlijnen die aangegeven worden maken het mogelijk om de vrijheid en de genezingskracht van Jesus te ontvangen. Deze belangrijke aandachtspunten komen goed van pas als u betrokken bent bij gebedspastoraat.

Het onderwijs begint met het definiƫren van verslaving en gedragspatronen, en vergelijkt de Christelijke en seculiere benadering van het genezingsproces. Daarna wordt ingegaan op:

Basiswaarheden

Uitleg over de kern van ons zijn, de gevolgen van de zondeval, onze zondige natuur, de rol van keuzevrijheid en de overwinning in Jezus, toegepast op ons leven.

Omgangspatronen

Gaat in op de manieren waarop we soms omgaan met onze emotionele pijn of moeilijke situaties. Laat zien hoe deze manier van doen kan leiden to verslaving.

Kernoorzaken van verslaving

Kijkt naar de verschillende kernoorzaken van verslaving: veroorzaakt door onze eigen zonden, de zonden van anderen, en onze manier van omgaan met het leven. De wil om deze dingen te erkennen en er iets aan te doen is meestal de belangrijkste stap in het proces om vrij te komen.

Stappen naar vrijheid en genezing

Uitleg over de belangrijke principes van het Koninkrijk die, wanneer toegepast, verslavingen kunnen stoppen, en uitleg over de manieren van bescherming die van God komen en nodig zijn om in overwinning te blijven leven.

Tijdens deze cursus wordt de mogelijkheid geboden om te reageren op het onderwijs en gebed te ontvangen.

Dates, Venue & Registration ->

Quicklinks

Sign up for free Newsletters

Nieuwsbrief van Ellel Ministries Nederland
Subscribe to our newsletter
* indicates required

Stappen naar vrijheid van verslaving

Stappen naar vrijheid van verslaving

Upcoming Events

 
Living in the Freedom of the Spirit Living in the Freedom of the Spirit
Tom Marshall
£11.99 (approx €14.00)

Explaining the Cross Explaining the Cross
Bob Gordon
£4.99 (approx €5.83)

Husbands and Fathers Husbands and Fathers
Derek Prince
£8.99 (approx €10.50)

Truth & Freedom 19 of 55: Our Covenant God - MP3 Download Truth & Freedom 19 of 55
Our Covenant God
MP3 Download

Peter Horrobin
£3.59 (approx €4.19)
A short clip from Founder & International Director Peter Horrobin - find all the books he recommends on our shop at
http://shop.ellelministries.org