Datums zijn al voorbij

Innerlijke genezing en emotionele heelheid

In de medische wetenschap is bekend dat de staat van onze emoties, onze manier van denken en onze relaties van grote invloed zijn op onze lichamelijke gezondheid.

Jezus, die volledig mens was en ons daarom volledig begrijpt, laat in zijn genezingsbediening zien dat innerlijke genezing een essentieel onderdeel is van het proces om gezond te worden. Zijn medelevende reactie op de nood van anderen laat zien dat echte genezing heelheid brengt, niet alleen in ons lichaam maar ook in onze emoties en ons innerlijk.

Deze enorm populaire cursus is de eerste van twee cursussen over dit onderwerp en helpt iedereen die er naar zoekt aan een dieper begrip van hoe genezing en heelheid persoonlijk ervaren kan worden. Ook worden belangrijke sleutels gegeven voor iedereen die bezig is, of zich geroepen voelt, om Gods liefde aan anderen te brengen.

Deze cursus is ontworpen om helderheid te bieden op het hele gebied van innerlijke genezing, een onderdeel van de genezing die voor ons behaald is aan het kruis. Een greep uit de onderwerpen:

  • De menselijke natuur, geschapen als geest, ziel en lichaam, en hoe de functie en gezondheid van elk van deze drie van invloed is op de hele persoon.
  • Het effect in relaties van banden, die 'zielebanden' worden genoemd, en hoe deze van invloed zijn op ons leven en onze gezondheid. Uitleg over de geestelijke gevaren en mogelijke gevolgen van verkeerde relaties, zowel huidige relaties als die in het verleden.
  • Mogelijke oorzaken van innerlijke beschadigingen opgelopen in ons leven. De waarheid dat deze schade vaak is veroorzaakt door anderen leidt tot de noodzaak om vergeving te begrijpen en persoonlijk toe te passen.
  • De mogelijke problemen die mensen met innerlijke schade ondervinden.
  • Wat is emotionele pijn, en hoe reageren we erop.
  • Het proces van genezing en enkele sleutel-stappen voor de weg naar heelheid.

Gedurende de cursus worden mogelijkheden geboden voor discussie, het stellen van vragen en het toepassen van het onderwijs in het eigen leven.

Belangrijke mededeling

Al het onderwijs is in het engels, indien u vertaling nodig heeft moet u dit bij uw boeking aanvragen bij 'overige opmerkingen'

Praktische informatie ->

Snelkoppelingen

Onze Nieuwsbrief

Nieuwsbrief van Ellel Ministries Nederland
Schrijf u hier in voor de Nieuwsbrief van Ellel Nederland
* indicates required

Innerlijke genezing en emotionele heelheid

Innerlijke genezing en emotionele heelheid

Binnenkort

 
Building  A Highway For The Holy Presence Of God 1  [Audio CD] Building A Highway For The Holy Presence Of God 1 [Audio CD]
Stuart McAlpine
£4.00 (approx €4.67)

Holy Church, Powerful Church [Video DVD] Holy Church, Powerful Church [Video DVD]
Jill Southern Jones
£6.00 (approx €7.01)

Making Disciples - God's Way 1 [MP3 Download] Making Disciples - God's Way 1 [MP3 Download]
Jim Graham
£3.59 (approx €4.19)

Explaining the Holy Spirit Explaining the Holy Spirit
Bob Gordon
£4.99 (approx €5.83)
A short clip from Founder & International Director Peter Horrobin - find all the books he recommends on our shop at
http://shop.ellelministries.org