Welkom bij Ellel Ministries Nederland

Huize Baak 

Ellel Ministries Nederland maakt deel uit van Ellel Ministries International, een interkerkelijke christelijke organisatie met als visie: mensen verwelkomen en onderwijzen over het koninkrijk van God en genezen wie dit nodig hebben.

Samengevat is wat wij doen: Het hart van mensen samenbrengen met het hart van God, en Lukas 9 : 11. Daar staat: Jezus verwelkomde de mensen, Hij onderwees hen over het Koninkrijk van God en Hij genas (en bevrijdde) hen.

Onze missie is de volgende: Verwerkelijken van de visie (dat is de Grote Opdracht van Jezus, de roeping voor de Gemeente van Jezus), d.w.z. het goede nieuws verkondigen, gebroken mensen genezen, en wie gebonden zijn in vrijheid stellen en zo Gods Koninkrijk afkondigen.

Zo willen wij gastvrijheid tonen, mensen discipelen maken en trainen om geloofsstappen te zetten in genezing en bevrijding, dat zijn de werken van het Koninkrijk.

Onze missie is in het bijzonder gebaseerd op Jesaja 61:1-7, Lukas 9:1-2, Luke 9:11, MattheĆ¼s 28:18-20, Efeze 4:12 en 2 TimotheĆ¼s 2:2.

Binnenkort

Principes voor zorg, pastoraat en gebedsbedieningPrincipes voor zorg, pastoraat en gebedsbediening
10 - 12 mei 2019
Boosheid en woede, hoe ga je ermee om?Boosheid en woede, hoe ga je ermee om?
12 - 14 april 2019

Snelkoppelingen

Onze Nieuwsbrief

Nieuwsbrief van Ellel Ministries Nederland
Schrijf u hier in voor de Nieuwsbrief van Ellel Nederland
* indicates required